Logo
Zangavond op 5 oktober 2019

Zangavond op 5 oktober 2019

Nunspeet – Op zaterdag 5 oktober wordt in de Drieswegkerk in Nunspeet voor het tiende jaar op rij een regiozangavond georganiseerd ten bate van vervolgde christenen. De aanvang is 19.30 uur. Het Veluws Mannenensemble o.l.v. Wilbert Magré verleent een bijdrage evenals het jong gemengd koor ‘Immanuel’ o.l.v. Harm Hoeve. De begeleiding van koor en samenzang ligt in handen van Wilbert Magré en Harm Hoeve. Opening en sluiting worden verzorgt door Ds. R. van Kooten uit Apeldoorn.

 

Al tien achtereenvolgende jaren organiseert de Jongerenwerkgroep Christenvervolging een concert met als thema ‘Vervolgd, maar niet vergeten’ op de eerste zaterdagavond in oktober, dit keer opnieuw in de Driestwegkerk. Ieder jaar staat de zangavond in het teken van de nijpende situatie waarin veel christenen zicht wereldwijd bevinden. Tijdens de zangavond zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijke verhalen vanuit de vervolgde kerk. De opening en sluiting zullen verzorgd worden door Ds. R. van Kooten. Omdat dankzij tientallen lokale sponsors alle kosten zijn gedekt kan de volledige collecte opbrengst ten goede komen aan het goede doel.

Het Veluws Mannenensemble dat tijdens het concert optreed komt uit Elburg en heeft voornamelijk geestelijke liederen in het repertoire. Het jong gemengd koor ‘Immanuel’ komt uit Urk, het koor heeft een breed repertoire, van opwekkingsliederen tot psalmen en van klassiek tot gospel. Jong en oud van harte welkom tijdens deze bijzondere editie van de zangavond ‘vervolgd maar niet vergeten’. De zangavond begint om 19:30, de kerk is open vanaf 19.00.  

Voor de poster van de zangavond klik hier.

 

 

 

 

Snel naar