Logo
Zangavond op 7 oktober 2017

Zangavond op 7 oktober 2017

Nunspeet – Op zaterdag 7 oktober wordt in de Drieswegkerk in Nunspeet voor het achtste jaar op rij een regiozangavond georganiseerd ten bate van vervolgde christenen. De aanvang is 19.30 uur. Het mannenkoor ‘Salvatori’ o.l.v. Jorrit Woudt verleent een bijdrage evenals het jong gemengd koor ‘Immanuel’ o.l.v. Harm Hoeve, deze avond eveneens gedirigeerd door Jorrit Woudt. De begeleiding van koor en samenzang ligt in handen Hendrik van Veen. Opening en sluiting worden verzorgt door Ds. W.C. Polinder uit Kamperveen.

 

Al acht achtereenvolgende jaren organiseert de Jongerenwerkgroep Christenvervolging een concert met als thema ‘Vervolgd, maar niet vergeten’ op de eerste zaterdagavond in oktober. Voor het eerst wordt de zangavond dit jaar gehouden in de Drieswegkerk. Ieder jaar staat de zangavond in het teken van de nijpende situatie waarin veel christenen zicht wereldwijd bevinden. Tijdens de zangavond zal er ruim aandacht zijn voor persoonlijke verhalen vanuit de vervolgde kerk. De opening en sluiting zullen verzorgd worden door Ds. W.C. Polinder. Omdat dankzij tientallen lokale sponsors alle kosten zijn gedekt kan de volledige collecte opbrengst ten goede komen aan het goede doel.

 

‘Mannenkoor Salvatori’ dat tijdens het concert optreed komt uit Nunspeet en heeft voornamelijk geestelijke liederen in het repertoire. Het jong gemengd koor ‘Immanuel’ komt uit Urk, het koor heeft een breed repertoire, van opwekkingsliederen tot psalmen en van klassiek tot gospel. Jong en oud van harte welkom tijdens deze bijzondere editie van de zangavond ‘vervolgd maar niet vergeten’. De zangavond begint om 19:30, de kerk is open vanaf 19.00. Meer informatie via www.jwchristenvervolging.nl

 

De PDF poster van de zangavond is te vinden via deze link.

Snel naar