Logo
Nieuwe ranglijst christenvervolging gepresenteerd

Nieuwe ranglijst christenvervolging gepresenteerd

Ieder jaar stelt Open Doors de Ranglijst Christenvervolging samen: een lijst met vijftig landen waar christenen het zwaarst worden vervolgd. De gratis poster van de Ranglijst Christenvervolging laat u in één oogopslag zien waar christenvervolging plaatsvindt. De poster bevat een wereldkaart met de vijftig landen en acht gezichten van vervolgde christenen. Zij staan symbool voor het verhaal achter de 100 miljoen. U kunt de poster in A2 of A4 bestellen via OpenDoors.

at zijn de trends op de Ranglijst Christenvervolging? Een grote toename van christenvervolging in Afrika. De invloed van de islam wordt steeds groter. Mali is nieuw op de Ranglijst Christenvervolging en staat op de zevende plaats. Ook Tanzania, Kenia, Oeganda en Niger zijn nieuwkomers. Noord-Korea nog steeds nummer één christenvervolger. Syrië en Ethiopië zijn de grootste stijgers.

Bron: OpenDoors

Lees hier meer info en bekijk de video over de ranglijst.

(Werkt bovenstaande link niet? Plak dan deze link in de adresbalk van je browser: http://www.opendoors.nl/vervolgdechristenen/ranglijst-christenvervolging-2013/)

 

 

 

 

 

Snel naar